Majas Rengøring
Tlf. 61 78 70 70

Velkommen hos Maja's Rengøring

Hos Majas Rengøring får vi Hobro til at stråle i det private, erhverv og offentlige, men falmer dine omgivelser ved siden af? Så læs mere om, hvad vi kan gøre for dig herunder.

Et upåklageligt hjem

Føler du ikke, at der er nok timer i døgnet til alt det, du gerne vil nå? Med rengøringshjælp i privaten kan du bruge tid på alt det, der er vigtigt for dig. Med en hjælpende hånd fra Majas Rengøring vil huset skinne fra gulv til loft, og du vil få mere frihed, overskud og familietid ind i hverdagen. Vi er særlig omhyggelige og behandler dine ejendele med forsigtighed, så du og resten af husstanden får et hjem med plads til livet. Din tid er kostbar, men prisen på rengøringshjælpen er knap.

Et bedre arbejdsmiljø

Sidder du på din arbejdsplads og sukker over støvet, der samler sig i kontorets hjørner, og flyver rundt, når vejret trækkes tungt? Så kommer Majas Rengøring og svinger kluden. Med rengøringshjælp til erhverv får du en funklende ren arbejdsplads, som dine ansatte med glæde vil møde på arbejde til. For et godt indeklima og rent arbejdsmiljø øger arbejdsglæden. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og du vil derfor ikke se skyggen af hverken nullermænd, støvpartikler eller beskidte overflader igen. Majas rengøring består af et team af grundigt oplærte medarbejdere, og nogle du, til hver en tid, kan kommunikere med. 

Det offentlige rum som aldrig før

Oplever du, at det offentlige rum knap nok når at blive rent, før det er snavset til igen? Med en rengøringsekspert fra Majas Rengøring er ingen opgave for stor, og du vil blive imponeret over, hvad vi kan. Hvad der før var brunt, kan vi hurtigt få tilbage til sin hvide farve. Med rengøringshjælp i det offentlige får du en glad rengøringshjælp, du trygt kan sende ud på en skole eller anden offentlig institution. Før du får set dig om, stråler det offentlige rum som var det en tryllekunst. For et godt sted at lære skal være et godt sted at være. 

Vi får Hobro til at stråle

Majas Rengøring tilbyder sin hjælp i stort og småt, og vi gør en dyd ud at få Hobro til at stråle. 

Kontakt os i dag på tlf. 61 78 70 70 og hør mere om, hvilken løsning, der er ideel for dig, ud fra dine behov og ønsker. Vi tilbyder rengøring til private, erhverv og offentlige.

Vi står for tryghed og stabilitet, både for kunder og medarbejdere.
Vi har overenskomst med 3f og forsikringer ved Tryg. 

Du får den rigtige løsning som lever op til dine ønsker, behøv og krav, for vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores dygtige medarbejder er oplært og servicemindet.

 

Som kunde får du en oplært og glad medarbejder, der holder af sit arbejde og leverer ydelser af højeste kvalitet.
En person, du kan føle dig tryg ved, og som du kan kommunikere med.

Som medarbejder får du en god løn, gode arbejdsvilkår og balance mellem dit arbejde og privatliv, som giver dig økonomisk stabilitet og arbejdsglæde.


 

Majas Rengøring
v/Michalina Maja Nems
Andedamsvej 3, 9500 Hobro
Cvr. 38391127
Ring til
Maja

tlf. 61 78 70 70
Skriv en e-mail:
majasrengoering@outlook.dk

Majas Rengøring
v/Michalina Maja Nems
Andedamsvej 3, 9500 Hobro
Cvr. 38391127
Ring til
Maja

tlf. 61 78 70 70
Skriv en e-mail:
majasrengoering@outlook.dk