Majas Rengøring
Tlf. 61 78 70 70

Rengøringshjælp til handicappede i Hobro og omegn

Rengøringen er for nogle en uoverskuelig opgave, på grund af enten fysiske og psykiske handicap eller anden form for funktionsnedsættelse. Derfor tilbyder vi hos Majas Rengøring i Hobro rengøringshjælp til handicappede og funktionsnedsatte, der ikke selv kan varetage rengøringen. Med en privatrengøring fra Majas Rengøring bliver du efterladt med et skinnende rent hjem til aldeles fornuftige priser.

Almindelig rengøring

Vi tilbyder blandt andet en almindelig rengøring, hvor vi afstøver alle overflader, samtidigt med at vi står for støvsugning og gulvvask. Derudover rengører vi også alle udvendige overflader i køkkenet samt en grundig rengøring af dit badeværelse.

 

For den almindelige rengøring er vores timepris 250,- plus moms.

Grundig rengøring

I den grundige rengøring får du den almindelige rengøring + en række af andre grundige rengøringsopgaver. Her rengører vi både radiatorer, emhætten og fjerner spindelvæv. Derudover rengører vi også indersiden af din ovn og din emhætte. Vi gør både dine døre og vinduer rene indvendigt og på badeværelset fjerner vi den ophobede kalk. Du er sikret en grundig rengøring til en god pris, og vi går ikke på kompromis, hverken på vores rengøringsmidler eller på vores gode service.

 

For den grundige rengøring er vores timepris 260 + moms

Varieret rengøring

Med en varieret rengøring får du muligheden for selv at sammensætte ekstra rengøringsopgaver, som du ønsker, at vi varetager i din bolig. Her supplerer du den almindelige rengøring med forskellige ekstraopgaver, som du ønsker hjælp til. Disse opgaver kan variere fra hjem til hjem, og vi er meget fleksible i forhold til arbejdsopgaverne. Her kan du lave en månedsplan over opgaver, som du ønsker, at vi varetager på givne dage. 

 

Du kan se et udvalg af forskellige ekstra opgaver her:

  • Oprydning
  • Vask og strygning af tøj
  • Skift af sengetøj
  • Rengøring af terrasse
  • Mindre haveopgaver
  • Vanding af planter
  • Gennemtjek datoer på madvarer
  • Indkøb

Rengøring hos handicappede og personer med funktionsnedsættelse

Har du selv eller har du et familiemedlem med et handicap eller en funktionsnedsættelse, der gør, at rengøringen i hjemmet er uoverskuelig? Så kan du med fordel kontakte Majas Rengøring, da vi sørger for en professionel rengøring af dit eller dit familiemedlems bolig. I får selv rig mulighed for at sammensætte rengøringen alt efter hvilke behov, som der skal udfyldes. Som funktionsnedsat kan det ofte være en uoverskuelig, og nogen gange en umulig opgave at gøre hele lejligheden eller huset rent. Derfor kan det være rart med to ekstra hænder, når der skal gøres rent.

 

Alt efter jeres præferencer kan vi både hjælpe til med enkelte opgaver eller varetage hele rengøringen i hjemmet.

Privatrengøring på dine præmisser

  • Ønsker du en privat rengøring, er Majas Rengøring det oplagte valg. Vi efterlader dit hus skinnende rent, og vi tager hånd om netop dine opgaver på en professionel måde.

 

Hvis du ikke mangler privatrengøring, kan du også få en husholdningsdame, der lærer dig og dine præferencer at kende. Her kan du sætte en begrænsning på timeforbruget, og i fællesskab kan vi udforme en plan over arbejdsopgaver, som du ønsker vores hjælp til.

 

Har du spørgsmål til de forskellige typer af arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 61 78 70 70.Majas Rengøring
v/Michalina Maja Nems
Andedamsvej 3, 9500 Hobro
Cvr. 38391127
Ring til
Maja

tlf. 61 78 70 70
Skriv en e-mail:
majasrengoering@outlook.dk

Majas Rengøring
v/Michalina Maja Nems
Andedamsvej 3, 9500 Hobro
Cvr. 38391127
Ring til
Maja

tlf. 61 78 70 70
Skriv en e-mail:
majasrengoering@outlook.dk